Orion-keräilykampanja

Orionin keräilykampanja apteekeissa 27.4. - 31.7.2020


Keräile leimoja paperiseen keräilykorttiin tai koodeja mobiilikeräilyyn ja saat tuotelahjan! 


Saat leiman tai koodin kaikista Orionin vähintään 9 euron arvoisista itsehoitotuotteista. Kuudella leimalla tai koodilla pääsee valitsemaan tuotelahjoista mieluisimman. Keräilykampanjaan kuuluvia tuotteita on esimerkiksi seuraavissa tuotesarjoissa: Aqualan, Fiilus, Devisol, Favora, Biorion, Multivita ja Sebamed. Lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet ja eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan. Verkkoapteekkimme valikoimasta löytyvät kampanjatuotteet löydät täältä.


Kesän 2020 tuotelahjat:

  • Marimekon Mini Unikko -kukkarot (pieni 12x13cm ja puolikas 20x14cm)
  • Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha -muki (2,5dl)
  • Marimekon Puutarhurin parhaat -leikkuulauta (29,5x19,5cm)
  • Valikoima Orionin tuotteita kangaskassissa
  • Aineeton lahja: 40kg sinilevää pois Itämerestä (John Nurmisen Säätiön työ Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastamiseksi.


Lisäksi vain mobiilikeräilijöille:

3kk katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa tai 2kk kuunteluoikeutta Storytellin äänikirjapalvelussa.


Tutustu tuotelahjoihin täällä.


Keräilyohjeet:

Keräilyn voi toteuttaa joko perinteisesti keräämällä leimoja paperiseen keräilykorttiin tai vaihtoehtoisesti koodeina mobiilikeräilyyn. Näitä kahta erilaista keräilymuotoa ei voi kuitenkaan yhdistää. Jokainen ostettu Orion Pharman vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote oikeuttaa yhteen leimaan tai koodiin ja kuusi leimaa tai koodia oikeuttaa tuotelahjaan.

Ostaessasi kerralla kaikki kuusi tuotetta, voit valita heti myös tuotelahjasi ja toimitamme sen yhdessä muun tilauksesi kanssa. Ilmoita tilauksen lisätietoa-kentässä minkä tuotelahjan haluat, tai lisää haluamasi tuotelahja ostoskoriin. Tilatessasi vähemmän kuin tuotelahjaan oikeuttavan määrän tuotteita, saat tilauksesi mukana leimoilla varustetun keräilykortin tai koodeja ja voit täydentää keräilyäsi myöhemmin. Huom! Keräilykortteja ja -koodeja ei voi yhdistää! Ilmoita tilauksen lisätietoa-kentässä, haluatko keräilyleimat keräilykorttina vai -koodina. Saatuasi paperisen keräilykortin täyteen leimoja, lähetä se tiedoillasi täydennettynä Orionille ja saat valitsemasi tuotelahjan 6 viikon kuluessa postin kautta.

Mobiilikeräilyssä saat yhden koodin jokaisesta tuotteesta ja kirjaat sen itse sivustolla orionkeräily.fi. Kuusi koodia kirjattuasi pääset valitsemaan tuotelahjasi ja se lähetetään sinulle 6 viikon kuluessa. Jos valitset Ruutu+ tai Storytell -lahjan, saat aktivointikoodin heti sähköpostiisi.