Orion-keräilykampanja

Orionin keräilykampanja apteekeissa 28.9.2020-3.1.2021


Keräile leimoja paperiseen keräilykorttiin tai koodeja mobiilikeräilyyn ja saat tuotelahjan! 


Saat leiman tai koodin kaikista Orionin vähintään 9 euron arvoisista itsehoitotuotteista. Kuudella leimalla tai koodilla pääsee valitsemaan tuotelahjoista mieluisimman. Keräilykampanjaan kuuluvia tuotteita on esimerkiksi seuraavissa tuotesarjoissa: Aqualan, Fiilus, DeviSol, Favora, Biorion, Multivita ja Sebamed. Lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet ja eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan. Verkkoapteekkimme valikoimasta löytyvät kampanjatuotteet löydät täältä.


Syksyn tuotelahjat:

  • Arabian Muumi-klassikkomuki 75 v -juhlaleimalla,
  • Marimekon Siirtolapuutarha-tyynynpäällinen,
  • Fiskarsin Essential-yleisveitsi ja -veitsenteroitin,
  • Orionin tuotteita puuvillakassissa: Biorion shampoo ja hoitoaine 100 ml, DeviSol Fruity 10mikrog 200 tabl., Posivil Fluzinc Anis 40 tabl.
  • Aineeton lahja: 40kg sinilevää pois Itämerestä (Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI -kampanjaan).


Lisäksi vain mobiilikeräilijöille:

  • 3 kk katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa,
  • 2 kk luku- ja kuunteluoikeutta Suplan e- ja äänikirjoihin,
  • Fiskarsin kierrätysmuovista valmistetut sakset,
  • Marimekon Kaika Räsymatto-pussukka.


Tutustu tuotelahjoihin täällä.


Keräilyohjeet:

Keräilyn voi toteuttaa joko perinteisesti keräämällä leimoja paperiseen keräilykorttiin tai vaihtoehtoisesti koodeina mobiilikeräilyyn. Näitä kahta erilaista keräilymuotoa ei voi kuitenkaan yhdistää. Jokainen ostettu Orion Pharman vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote oikeuttaa yhteen leimaan tai koodiin ja kuusi leimaa tai koodia oikeuttaa tuotelahjaan.

Ostaessasi kerralla kaikki kuusi tuotetta, voit valita heti myös tuotelahjasi ja toimitamme sen yhdessä muun tilauksesi kanssa (Tuotelahja heti mukaan -palvelu käynnistyy 2.11.). Ilmoita tilauksen lisätietoa-kentässä minkä tuotelahjan haluat, tai lisää haluamasi tuotelahja ostoskoriin.

Tilatessasi vähemmän kuin tuotelahjaan oikeuttavan määrän tuotteita, saat tilauksesi mukana leimoilla varustetun keräilykortin tai koodeja ja voit täydentää keräilyäsi myöhemmin. Huom! Keräilykortteja ja -koodeja ei voi yhdistää! Ilmoita tilauksen lisätietoa-kentässä, haluatko keräilyleimat keräilykorttina vai -koodina. Saatuasi paperisen keräilykortin täyteen leimoja, lähetä se tiedoillasi täydennettynä Orionille ja saat valitsemasi tuotelahjan 6 viikon kuluessa postin kautta.

Mobiilikeräilyssä saat yhden koodin jokaisesta tuotteesta ja kirjaat sen itse sivustolla orionkeraily.fi. Kuusi koodia kirjattuasi pääset valitsemaan tuotelahjasi ja se lähetetään sinulle 6 viikon kuluessa. Jos valitset Ruutu+ tai Supla -lahjan, saat aktivointikoodin heti sähköpostiisi.