Orionin keräilykampanja syksy 2022


Orionin keräilykampanja apteekeissa 26.9.2022 -31.12.2022

Keräile leimoja paperiseen keräilykorttiin tai koodeja mobiilikeräilyyn ja saat tuotelahjan! 


Saat leiman tai koodin kaikista Orionin normaalihinnaltaan vähintään 9 euron arvoisista itsehoitotuotteista. Kuudella leimalla tai koodilla pääset valitsemaan tuotelahjoista mieluisimman. Keräilykampanjaan kuuluvia tuotteita on esimerkiksi seuraavissa tuotesarjoissa: Aqualan, Fiilus, DeviSol, Favora, Biorion, Multivita ja Sebamed. Lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet ja eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan. Verkkoapteekkimme valikoimasta löytyviin kampanjatuotteisiin voit tutustua täällä.


Syksyn 2022 tuotelahjat:

  • Fiskarsin paistinpannu 22cm,
  • Arabian muumimuki,
  • Iittalan Kastehelmi -kulhot 2 kpl 23cl,
  • Orionin tuotepaketti,
  • Lahjoitus John Nurmisen Säätiölle Itämeren hyväksi,
  • Sanoman lehtitilaus tai Hs Digi 3kk

Tutustu tuotelahjoihin täällä.


Keräilyohjeet:

Keräilyn voi toteuttaa joko perinteisesti keräämällä leimoja paperiseen keräilykorttiin tai vaihtoehtoisesti koodeina mobiilikeräilyyn. Näitä kahta erilaista keräilymuotoa ei voi kuitenkaan yhdistää. Jokainen ostettu Orion Pharman vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote oikeuttaa yhteen leimaan tai koodiin ja kuusi leimaa tai koodia oikeuttaa tuotelahjaan.

Ostaessasi verkkokaupasta kerralla kaikki kuusi tuotetta, voit valita heti myös tuotelahjasi ja toimitamme sen yhdessä muun tilauksesi kanssa. Ilmoita tilauksen lisätietoa-kentässä minkä tuotelahjan haluat, tai lisää haluamasi tuotelahja ostoskoriin.

Tilatessasi vähemmän kuin tuotelahjaan oikeuttavan määrän tuotteita, saat tilauksesi mukana leimoilla varustetun keräilykortin tai koodeja ja voit täydentää keräilyäsi myöhemmin. Huom! Keräilykortteja ja -koodeja ei voi yhdistää! Ilmoita tilauksen lisätietoa-kentässä, haluatko keräilyleimat keräilykorttina vai -koodina. Saatuasi paperisen keräilykortin täyteen leimoja, lähetä se tiedoillasi täydennettynä Orionille 16.1.2023 mennessä ja saat valitsemasi tuotelahjan 6 viikon kuluessa postin kautta.

Mobiilikeräilyssä saat yhden koodin jokaisesta tuotteesta ja kirjaat sen itse sivustolla orionkeraily.fi. Kuusi koodia kirjattuasi pääset valitsemaan tuotelahjasi heti ja se lähetetään sinulle 6 viikon kuluessa. Myös mobiilikoodit tulee lunastaa 16.1.2023 mennessä.