XL-S MAX STRENGTH STICKS (1 × 60kpl)

94,22 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2149565

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

XL-S Medical Max Strength Sticks vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: rasvasta, hiilihydraateista ja sokerista. 

Käyttötarkoitus:

Painonhallintavalmiste vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: rasvasta, hiilihydraateista ja sokerista. XL-S Medical Max Strength Sticks sisältää luonnollista Clavitanolia, joka vähentää kalorien saantia estämällä ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Hyvänmakuiset, hedelmäiset annospussit hillitsevät nälkää, säätelevät verensokeritasoja ja niillä on kliinisesti todistettu teho. Annospusseissa oleva painonhallintatuote kulkee kätevästi mukanasi. Tuotteella on sama teho kuin XL-S Max Strength tableteilla. XL-S Medical Max Strength Sticks on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike tehokkaaseen painonhallintaan vähäkalorisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan rinnalle. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, suolaa tai säilöntäaineita. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Vegaaninen.

Annostelu:

Yli 18-vuotiaille: 1 annospussi 30 minuuttia ennen kahta pääateriaa, esimerkiksi ennen lounasta ja illallista. Kaada annospussin sisältö suoraan suuhun, vettä ei tarvita. Ei alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville eikä niille, joiden painoindeksi on alle 18,5. Tuote on tarkoitettu painonpudotukseen henkilöille, joiden BMI on yli 25. Jos BMI on 18,5-25 välillä, tuotetta saa käyttää ainoastaan painonhallintaan.

Ainesosaluettelo:

Clavitanol (kasviperäinen patentoitu yhdistelmä), trikalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti, ksylitoli, luumujauhe, sitruunamehujauhe, piidioksidi, sitruunahappo, aromi.

Koko:

60 kpl